Cum a reuşit un minor să fugă de sub nasul poliţiştilor dintr-o secţie din Ţăndărei

Cum a reuşit un minor să fugă de sub nasul poliţiştilor dintr-o secţie din Ţăndărei

Poliţiştii au instituit mai multe filtre pentru a da de urma adolescentului FOTO Adevărul

Un tânăr care urma să fie reţinut pentru spargere de locuinţe a reuşit să fugă de sub nasul poliţiştilor luni seară, dintr-o secţie de poliţie din Ţăndărei. Tânărul a profitat de neatenţia poliţiştilor şi dus a fost.

Conform IPJ Ialomiţa, care a confirmat incidentul spunând însă că nu este vorba despre o evadare, în incident a fost implicat un minor în vârstă de 17 ani. Acesta este cunoscut pentru trecutul său infracţional. Cân d a fost prins, a fost dus dus la secţia de poliţie fiind suspect în mai multe dosare de furt cu autor necunoscut. 

După audierile la care a participat şi un reprezentant al DGASPC Ialomiţa, în timp ce poliţiştii îi scriau actele de reţinere, suspectul a ieşit din centru când poliţiştii nu ar fi fost atenţi. 
 
Acum, aceştia sunt din nou în căutarea sa.  IPJ Ialomiţa nu a confirmat faptul că este vorba despre o evadare, motivând că minorul nu fusese încă reţinut. În judeţul Ialomiţa au fost instituite filtre şi zeci de oameni ai legii îl caută pe minorul care a fugit din secţia de poliţie.


Vă mai recomandăm şi:

Femeia care a oprit „trenul morţii”. Destinul trist al Vioricăi Agarici, fiică de boier, prigonită de comunişti

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările