Aplicaţie mobilă pentru transportul local din Slobozia. Ce paşi trebuie urmaţi

Aplicaţie mobilă pentru transportul local din Slobozia. Ce paşi trebuie urmaţi

Aplicaţie mobilă pentru transportul public local FOTO Facebook/Municipiul Slobozia

Locuitorii din Slobozia au la îndemână o variantă simplă pentru a scăpa de aglomeraţie şi aşteptarea în staţiile de autobuz. Ei îşi pot planifica acum, online, călătoria, pot cumpăra bilete sau abonamente printr-o aplicaţie mobilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aplicaţia pentru transportul public local poate fi descărcată de pe telefon. Aceasta este disponibilă în magazinele Google Play (Android) şi AppStore (Apple iOS) pentru a-ţi simplifica procesul de planificare a traseelor, timpii de aşteptare şi chiar cumpărarea de bilete de călătorie sau abonamente.
 
Înregistrarea în aplicaţie este foarte simplă. Te poţi autentifica direct cu contul tău existent Google sau Facebook iar în lipsa acestora îţi poţi crea un cont folosind adresa ta de email. Tot procesul durează maximum 30 de secunde.
 
Conform Primăriei Slobozia, aplicaţia mobilă permite să vezi timpul de aşteptare al autobuzelor, indiferent de traseu, săplanifici traseele, să cumperi bilete şi abonamente direct din aplicaţie, plătind în siguranţă cu cardul de debit sau de credit.
 
Aplicaţia poate fi descărcată aici: 
• Website: https://slobozia-transport.com
• Google Play (Android): https://play.google.com/store/apps/details...
• AppStore (Apple iOS): https://apps.apple.com/.../slobozia-transport/id1530154111
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările