Trei tineri s-au răsturnat cu maşina în pârâul Plapcea. Unul dintre ei a ajuns la spital

Trei tineri s-au răsturnat cu maşina în pârâul Plapcea. Unul dintre ei a ajuns la spital

Ocupanţii maşinii au scăpat cu răni uşoare FOTO: arhivă

Un accident spectaculos, soldat, din fericire, cu rănirea uşoară a unuia dintre pasageri, s-a înregistrat sâbătă după-amiază în localitatea Scorniceşti, judeţul Olt.

Un bărbat de 25 de ani, care conducea autoturismul dinspre Scorniceşti spre Poboru, a pierdut controlul volanului şi, într-o curbă deosebit de periculoasă la drepta, maşina în care se afla alături de alţi doi amici s-a răsturnat, ajungând aproape în apa pârâului Plapcea.

Echipajele sosite la faţa locului i-au găsit pe cei trei tineri în stare bună, doar unul dintre băieţi, în vârstă de 16 ani, fiind transportat la spital, constatându-se că acesta are răni uşoare. Şoferul a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul indicând că nu a consumat băuturi alcoolice. Celălalt pasager în autoturism, în vârstă de 16 ani, de asemenea rănit uşor, a fost asistat de personalul medical la faţa locului, nefiind necesar transportul la o unitate medicală.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările