UPDATE Suspectul care a înjunghiat în plină stradă un bărbat, victima decedând la spital, a fost arestat preventiv. De la ce a pornit conflictul

UPDATE Suspectul care a înjunghiat în plină stradă un bărbat, victima decedând la spital, a fost arestat preventiv. De la ce a pornit conflictul

Procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt a dispus sâmbătă-seara reţinerea suspectului care a înjunghiat un bărbat în Slatina.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE: Bărbatuş acuzat de omor şi tentativă de omor a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Surse din cadrul anchetei au declarat că bărbatul le-a spus anchetatorilor, în timpul audierii, că era în tranzit prin Slatina, se pregătea să plece în Belgia, la muncă. În acest sens, îşi cumpărase bilet pentru autocar, până la plecare, în încercarea de a „omorî timpul“, a abordat-o pe concubina celui care avea să moară în urma loviturilor de cuţit primite. 

Bărbatul are antecedente penale, atât în ţară, cât şi în străinătate, anchetatorii dând, de altfel, publicităţii, înainte ca suspectul să se predea, mai multe fotografii cu acesta şi precizând şi ce semne particulare are.

Ştirea iniţială  

Suspectul, Ion Şerban, de 41 ani, din localitatea olteană Urzica, a fugit imediat după comiterea faptei, în noaptea de vineri spre sâmbătă, 12/13 octombrie 2018, fiind dat în urmărire generală. Sâmbătă după-amiază bărbatul s-a predat însă postului de Poliţie Transporturi Craiova Călători. Bărbatula fost audiat sâmbătă-seara, procurorul dispunând reţinerea sa, urmând ca astăzi să fie propus judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea arestării preventive pentru 30 de zile.

Ion Şerban a avut un conflict cu victima, Ion Pietroşel, 44 ani, din Slatina, pornit de la avansurile pe care suspectul, dar şi un alt bărbat, Dragoş Stănescu, i le-ar fi făcut concubinei lui Ion Pietroşel. Suspectul l-a înjunghiat mai întâi pe Dragoş Stănescu, în zona spatelui, în conflict intervenind şi Ion Pietroşel, care a primit, la rândul lui, trei lovituri de cuţit în zona inimii, bărbatul, în ajutorul căruia a venit un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt, decedând nu mult mai târziu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, unde a fost transportat. Agresorul a fugit imediat după comiterea faptei.

„În urma investigaţiilor efectuate a fost identificat autorul faptei în persoana numitului Şerban Ion din comuna Urzica, judeţulOlt, care, în noaptea de 12/13.10.2018, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii cu  victima S. D. I. pe tema avansurilor facute martorei M.V.G.(concubina victimei P.I.), a luat un cuţit şi i-a aplicat o lovitură victimei S. D. I., moment în care intervine victima P. I., astfel că suspectul se îndreaptă spre acesta şi îi aplică cu acelaşi cuţit un număr de trei lovituri, toate în zona pieptului (inimă). Imediat după săvârşirea faptei, suspectul Şerban Ion fuge de la faţa locului, şi cu toate că este urmărit de prima victimă, respectiv S. D. I, reuşeşte să scape.

Suspectul a fost dat în urmărire şi în consemn la frontieră şi au fost efectuate activităţi specifice de depistare şi reţinere a acestuia.

În cursul zilei de 13.10.218, orele 17,40, inculpatul Ş.I. s-a predat organelor de poliţie din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Craiova Călători.

Din aceste considerente, reţinându-se că sunt întrunite condiţiile prevăzute de lege, în cursul zilei de astăzi, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi arestarea preventivă a inculpatului pentru o durată de 30 zile“, a transmis purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, menţionând că acuzaţiile care i se aduc suspectului sunt cele de omor şi tentativă de omor.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările