Medicii stomatologi donează materiale sanitare pentru colegii din spital. „Şi câte o cutie de mănuşi dacă primim e ceva“

Medicii stomatologi donează materiale sanitare pentru colegii din spital. „Şi câte o cutie de mănuşi dacă primim e ceva“

Medicii din cadrul Colegiului Medicilor Stomatologi Olt au demarat o acţiune de colectare a materialelor sanitare, donând din propriile achiziţii. Având în vedere că activitatea în cabinetele stomatologice a fost suspendată prin ordonanţă, stomatologii donează materialele către colegii care asigură urgenţele.

Colectarea materialelor a început deja la cabinetul medicului stomatolog Andreea Dumitrescu, din Slatina. Medicul, care a şi avut iniţiativa, şi care în această perioadă este implicat în mai multe proiecte de voluntariat, activează şi în cadrul cabinetului Urgenţe Stomatologice din Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina unde deja adresabilitatea a crescut, pentru pacienţii din judeţ fiind singura variantă de a-şi rezolva urgenţele stomatologice.

„Având în vedere faptul că noi la cabinet nu mai lucrăm, m-am gândit că este momentul să-i ajutăm pe cei din prima linie. Sunt chiar la cabinet acum, primii colegi, din Slatina, au şi adus materiale. Ajută fiecare după posibilităţi. Şi o cutie cu mănuşi dacă primim, e ceva. Materialele sanitare de acum nu se mai pot procura uşor, e o situaţie cunoscută“, a declarat dr. Andreea Dumitrescu.

Materialele vor ajunge în cabinetul de Urgenţe Stomatologice al SJU Slatina, dar şi în secţia de Boli Maxilo-Faciale a spitalului.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările