Mama Alexandrei Măceşanu a primit o nouă lovitură. „Mulţumesc statului român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează!“

Mama Alexandrei Măceşanu a primit o nouă lovitură. „Mulţumesc statului
român că ne-a găsit copilul şi ne şi amendează!“

Tudoriţa Măceşanu le-a arătat jurnaliştilor ultima notificare, primită în urma contestaţiei respinse FOTO. Ana Popescu

Mama victimei lui Gheorghe Dincă a făcut public faptul că a primit o nouă notificare de plată, „amenda“ adăugându-se altora, fiecare contestaţie fiind, de altfel, astfel „sancţionată“, consideră femeia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tudoriţa Măceşanu a ieşit foarte dezamăgită din sala de judectată a Tribunalului Olt, unde miercuri, 21 octombrie 2020, a avut loc primul termen în dosarul în care Gheorghe Dincă este judecat pentru sechestrarea, violarea şi uciderea tinerelor Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu. Mama Alexandrei a dat din nou ochii cu bărbatul acuzat că i-a omorât fiica, inculpatul Gheorghe Dincă având, de această dată, o atitudine sfidătoare. Dincolo de cele petrecute în sală, Tudoriţa Măceşanu a ţinut însă să sancţioneze faptul că fiecare contestaţie pe care o depune în dosar este sancţionată, practic, cu o „amendă“.

„Foarte greu, foarte greu a fost. Şi atât vreau să spun: mulţumesc statului român şi justiţiei din România că ne-au găsit copilul, ne-au căutat copilul şi ne şi amendează. Ruşine ţării noastre! La fiecare contestaţie pe care o depunem, primim amendă, 80 de lei. 80 eu, 80 soţul. Dacă se poate aşa ceva în ţara noastră!? Mulţumesc statului român că-şi bate joc de noi, victimele, şi-ncurajează traficanţii!“, a spus mama Alexandrei, arătând ultima notificare de plată. În fapt este vorba de cheltuielile de judecată pe care contestatarii trebuie să le achite în cazul respingerii solicitării lor. Cele două familii au făcut mai multe astfel de contestaţii, pentru fiecare solicitare respinsă fiind obligaţi la plata cheltuielilor ocazionate de procesul de judecare.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările