Hoţi din locuinţe ridicaţi de poliţişti. Mai multe bunuri furate au fost recuperate de la casele de amanet

Hoţi din locuinţe ridicaţi de poliţişti. Mai multe bunuri furate au fost recuperate de la casele de amanet

Hoţii au furat dintr-o singură locuinţă bani, bijuterii şi bunuri de o valoare apreciabilă FOTO: arhiva

Poliţiştii au descins, marţi-dimineaţă, 3 decembrie 2019, la şapte adrese din trei localităţi ale judeţului Olt, şase persoane fiind conduse la audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Mai multe bunuri provenind din furturi au fost recuperate de poliţiştii din Drăgăneşti-Olt care au efectuat 7 percheziţii domiciliare în Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa. Un păgubit din Drăgăneşti-Olt a reclamat că ar fi răms fără bani şi bunuri în valoare de aproximativ 10.000 lei după ce hoţii i-ar fi intrat în casă. Scule electrice, bijuterii şi bani de peste 10.000 lei au fost găsite la adresele la care au descins poliţiştii, 90% din bunurile furate într-o singură lovitură fiind recuperate, dar au fost identificate şi alte bunuri a căror provenienţă nu a putut fi justificată. În prezent se cercetează dacă aceste bunuri provin din alte spargeri, investigaţia nefiind finalizată.

Autorii sunt clienţi vechi de-ai poliţiştilor. O parte din bijuteriile pe care hoţii le-au sustras au fost recuperate din mai multe case de amanet.
„În dimineaţa zilei de 03 decembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt au efectuat 7 percheziţii domiciliare, pe raza localităţilor Drăgăneşti-Olt, Slatina şi Dăneasa, într-un dosar penal ce vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Mai multe persoane sunt bănuite că în perioada august – decembrie 2019 ar fi sustras bani, bijuterii şi bunuri dintr-o locuinţă situată pe raza localităţii. În urma percheziţiilor au fost ridicate mai multe bunuri şi bijuterii, iar 6 persoane au fost conduse la audieri.

La percheziţii au participat 18 poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Drăgăneşti-Olt şi Serviciului de Investigaţii Criminale, 10 luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi 15 jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt“, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cristian Grigorescu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările