Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu premiat în cadrul FestCO 2011

Cea de-a IX-a ediţie a Festivalului Comediei Româneşti – festCO 2011 şi-a desemnat câştigătorii în cadrul unei gale desfăşurate vineri, 17 iunie, la Sala Beligan a Teatrului de Comedie din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

CITIŢI ŞI:

Invitaţi din Alabama la Zilele Muzicale Româno-Americane de la Sibiu

Sibiul devine săptămâna viitoare capitala modei în România

Juriul compus din Ileana Lucaciu, Dan Puican, Crina Semciuc şi Vlad Cristache a decis să acorde premiul pentru cel mai bun actor într-un rol secundar lui Nicu Mihoc pentru rolul directorul Cristinoiu din spectacolul „Opinia publică“ de Aurel Baranga, în regia lui Cristian Theodor Popescu, de la Teatrul Naţional „Radu Stanca“ Sibiu.

Producţia Teatrului Naţional „Radu Stanca“ Sibiu a avut premiera anul trecut pe data de 1 octombrie. Spectacolul – şedinţă cu publicul este o adaptare după textul omonim scris de Aurel Baranga în perioada comunistă şi prezintă o incursiune aproape antropologică prin care se reconstruieşte, cu mult umor şi cu seninătate, contextul social şi uman al acelor vremuri.

Printre câştigătorii galei din acest an se numără şi actriţa Stela Popescu, care a primit premiul de excelenţă. Premiul pentru cel mai bun spectacol a fost acordat Teatrului de Comedie pentru producţia „Cântăreaţa cheală şi Lecţia“ în regia lui Victor Ioan Frunză. FestCO este un proiect derulat de Teatrul de Comedie, iar ediţia din acest an a propus publicului o gamă variată de forme de spectacol, incluzând şi teatru non-verbal, musical, teatru de revistă, teatru de magie, teatru pentru copii şi teatru de stradă.

Ai aflat ceva interesant, ai pozat sau ai filmat? Scrie-ne pe sibiu@adevarul.ro!

Click pe imaginea de mai jos pentru ultimele noutăţi de la Sibiu:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările