Râmnicu Vâlcea: Galeria Rapidului oprită de poliţie şi jandarmi că nu şi-a plătit consumaţia

Râmnicu Vâlcea: Galeria Rapidului oprită de poliţie şi jandarmi că nu şi-a plătit consumaţia

Galeria formaţiei Rapid Bucureşti

Întorcându-se de la meciul cu de la Alba Iulia, o parte dintre cei aproximativ 50 de suporteri nu şi-au plătit consumaţia la un bar de pe Valea Oltului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aseară, în jurul orei 19.00, pe Valea Oltului, în dreptul localităţii Cornetu, din judeţul Vâlcea, autocarul în care se afla galeria echipei de fotbal Rapid a oprit la un bar aparţinând SC Petrom. O parte dintre microbişti şi-au plătit consumaţia, însă alţii au plecat fără să dea banii pentru produsele cumpărate, de regulă băutură, snacksuri, cipsuri. „Galeria a început să scandeze lozinci pro Rapid, iar în învălmăşeala care s-a creat, unii dintre suporteri au plătit consumaţia, dar alţii au plecat fără să plătească. A fost anunţată Poliţia, iar în oraşul Călimăneşti a fost oprit autocarul, fiind chemate forţe de ordine din poliţie şi jandarmerie, iar şeful galeriei a plătit suma de 347 de lei, contravaloarea produselor neachitate. Poliţiştii au vizionat caseta din care a reieşit că în aglomeraţia creată, au fost microbişti care au plecat fără să achite nota de plată", a spus cms. Simona Dumitrică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Vâlcea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările