VIDEO Flagrant şi percheziţii la traficanţii de droguri din Prahova. 800 de grame de cannabis, găsite la membrii grupării

VIDEO Flagrant şi percheziţii la traficanţii de droguri din Prahova. 800 de grame de cannabis, găsite la membrii grupării

800 de grame de cannabis au fost găsite la percheziţii. FOTO captură video Poliţia Română

Poliţiştii antidrog din Ploieşti şi procurorii DIICOT au destructurat o grupare infracţională specializată în trafic de droguri de risc. În urma unui flagrant şi a cinci percheziţii domiciliare, au fost descoperite şi ridicate 800 de grame de cannabis.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Ploieşti şi procurorii DIICOT au dat de urma grupării pe 6 august, când au depistat un bărbat de 24 de ani, membru al unui grup infracţional, imediat după ce a primit un colet trimis din Spania, în care se aflau ascunse, în haine, 500 de grame de cannabis.

Ulterior, poliţiştii şi procurorii au efectuat cinci percheziţii la locuinţele membrilor grupării şi au pus în executare 25 de mandate de aducere emise pe numele unor consumatori.

În urma percheziţiilor, la două locuinţe au fost descoperite şi ridicate aproximativ 300 de grame de cannabis, precum şi instrumente folosite la consumul şi ambalarea drogurilor.

Procurorul de caz a dispus reţinerea a trei dintre membrii grupării, iar faţă de al patrulea a fost luată măsura controlului judiciar.

Pe 7 august, persoanele reţinute au fost prezentate magistraţilor de la Tribunalul Prahova, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Mai puteţi citi

Descinderi la membrii unei reţele de tâlhărie şi trafic de droguri

Doi traficanţi de minori şi de droguri, reţinuţi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările