Protest spontan al angajaţilor Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti. Activitatea instituţiei, blocată

Protest spontan al
angajaţilor Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti. Activitatea
instituţiei, blocată

Angajaţii au reluat activitatea după o oră de protest FOTO prahovabusiness.ro

Zeci de angajaţi ai Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice Ploieşti au întrerupt, miercuri, activitatea în semn de protest faţă de intenţia autorităţilor centrale de a restructura instituţia. Oamenii se tem că vor rămâne fără locuri de muncă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Protestul angajaţilor a început în jurul orelor 10.30 dimneaţa şi nu a durat mai mult de o oră, conform purtătorului de cuvânt al DGRFP Ploieşti, Dumitru Bejinariu. Acesta a precizat că salariaţii s-au întors în birouri şi activitatea a fost reluată.

”A fost o grevă spontană a salariaţilor legată de iniţierea unui act normativ cu privire la desfiinţarea Regionalelor la nivel de ţară. Protestul a început în jur de ora 10.30. A fost un semnal de alarmă legat iniţierea acestui act. Acum toată lumea este la serviciu”, a declarat, pentru ”Adevărul”, Dumitru Bejinariu.

Greva spontană de miercuri de la DGRFP Ploieşti a pornit de la un proiect aflat în prezent la Senat care are în vedere desfiinţarea Direcţiile regionale ale ANAF, opt la nivel naţional, iar competenţele acestora să fie trecute la direcţiile judeţene ale Fiscului.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările