Minciuna stupidă spusă poliţiştilor de către un bărbat care a vrut să-şi omoare mătuşa de 70 de ani

Minciuna
stupidă spusă poliţiştilor de către un bărbat care a vrut să-şi omoare mătuşa de 70 de ani

Infractor reţinut de Poliţie FOTO Arhivă

Răzvan Florin (38 de ani), din oraşul prahovean Urlaţi, a fost condamnat de Tribunalul Prahova la şapte ani şi şase luni de închisoare, fiind găsit vinovat de tentativă de omor. Bărbatul şi-a înjunghiat mătuşa, o femeie în vârstă de 70 de ani. A încercat să scape de închisoare, minţind anchetatorii.

 Le-a spus că femeia s-a împiedicat şi a căzut cu gâtul în gardul metalic.

Răzvan Florin Puia a fost arestat în noiembrie 2019 sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe, ulterior încadrarea juridică a fost schimbată în tentativă de omor după ce medicii legişti au stabilit că lovitura a fost cu intenţie, iar rana de la gât i-a pus viaţa în pericol femeii.

Altercaţia dintre nepot şi mătuşă a avut loc, duminică 24 noiembrie 2019, în Urlaţi. Cei doi au avut o discuţie contradictorie, iar într-un moment de furie, bărbatul a scos un briceag şi a tăiat-o pe femeie în zona gâtului.

Victima, în vârstă de 70 de ani, a mers la Poliţie să ceară ajutor. Atacatorul a fost prins imediat, dar în faţa poliţiştilor a declarat că nu este vinovat, iar mătuşa lui se rănise după ce se împiedicase şi căzuse cu gâtul într-o construcţie din fier-beton din curte.

Legiştii au fost însă de altă părere, petru că rănile erau evident făcute de o lamă de cuţit, aşa că l-au trimis în judecată pentru tentativă de omor. Pedeapsa de şapte ani şi şase luni dată de Tribunalul Prahova nu este definitivă şi va putea fi apelată în termen de zece zile de la pronunţare. Bătrâna care a supravieţuit atacului se pare că şi-a iertat nepotul pentru că nu s-a constituit parte civilă în proces şi nu a cerut daune morale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările