Centrul de vaccinare din comuna Brazi s-a închis din lipsă de personal

Centrul de vaccinare din comuna Brazi s-a închis din lipsă de
personal

Centrul de vaccinare din comuna prahoveană Brazi s-a închis din lipsă de personal FOTO Arhivă

Activitatea centrului de vaccinare din comuna prahoveană Brazi a fost suspendată pentru o perioadă nedeterminată din cauza lipsei de personal.

 

Potrivit unor surse, doi dintre asistenţi se află în izolare, după ce unul a a primit un test PCR pozitiv, iar cel de-al doilea este contact direct. Alţi doi angajaţi au demisionat, iar ultimii doi rămaşi nu pot face faţă singuri activităţii de vaccinare.

Printr-un mesaj postat pe Facebook, primarul comunei Brazi, Radu Leonaş face apel către medicii care vor să se alăture echipei de la centrul de vaccinare pentru a putea fi reluată activitatea de imunizare.

”Astăzi 21.10.2021 activitatea centrului de vaccinare din Brazi este suspendată din cauza lipsei de medici urmând să anunţăm programul pentru zilele următoare până la completarea necesarului de cadre medicale. Pe această cale invităm cadrele medicale(medici) interesate să se alăture echipei medicale din centrul de vaccinare să o facă prin contactarea Primăriei Brazi”, este mesajul primarului din comuna Brazi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările