VIDEO A dormit timp de un an în acelaşi pat cu sora sa moartă doar pentru a-i încasa pensia

VIDEO A dormit timp de
un an în acelaşi pat cu sora sa moartă doar pentru a-i încasa pensia

Casa ororilor din Breaza unde un bărbat a dormit timp de un an în acelaşi pat cu sora sa moartă FOTO Diana Frîncu

Un bărbat în vârstă de 58 de ani, din localitatea prahoveană Breaza, a fost reţinut de poliţie după ce a fost prins că a încasat pensia surorii sale deşi femeia era decedată de un an de zile. Individul a ascuns totul, ba chiar a dormit cu cadavrul în pat, de teamă să nu rămână fără bani. În cauză a fost deschis un dosar penal, iar bărbatul a fost internat la un spital de psihiatrie.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Constantin Istrate s-a dat de gol duminică seară. Bărbatul, afalt în stare avansată de ebrietate, a mers în oraş să-şi mai cumpere de băut. Când s-a întors spre casă, s-a dezechilibrat şi a alunecat într-un şanţ. N-a mai fost în stare să se ridice singur aşa că a sunat un vecin pe care l-a rugat să vină să-l ajute, spunându-i că nu se simte bine. Acesta n-a înţeles cu exactitate unde să meargă aşa că a intrat cu forţa în casa lui Constantin Istrate şi a descoperit nenorocirea. Pe patul din dormitor se afla cadavrul mumificat al unei femei, sora vecinului care îi ceruse ajutor.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii criminologi şi medicul legist au constatat că femeia – care suferea în timpul vieţii de un handicap grav – murise de aproximativ un an. Cadavrul era acoperit cu mai multe pături, iar fratele său a dormit lângă femeia moartă în tot acest timp, totul doar pentru a încasa pensia de handicap şi de însoţitor, singurul său venit constant.

Când s-a trezit cu poliţia în casă, Constantin Istrate a fugit, însă a fost prins în apropierea unei păduri şi reţiniut. În prezent este internat la Spitalul de Psihiatrie Voila din Câmpina pentru că anchetatorii trebuie să afle dacă omul are sau nu discernământ.Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările