Cetăţeni străini împotmoliţi în noroaiele  României. Pompieri, jandarmi şi angajaţi la primărie, mobilizaţi să-i deblocheze

Cetăţeni străini împotmoliţi în noroaiele  României. Pompieri, jandarmi şi angajaţi la primărie, mobilizaţi să-i deblocheze

Maşina în care se aflau străinii

Un echipaj de pompieri, un altul format din jandarmi montani, angajaţii unei primării şi o ambulanţă SMURD au intervenit luni seara, 25 noiembrie, pentru scoterea din noroi a cinci străini rămaşi blocaţi pe un drum judeţean care traversează Argeşul spre Vâlcea.

S-a întâmplat pe DJ 703 H, în comuna argeşeană Sălătrucu. 

Maşina în care se aflau doi bărbaţi şi trei femei, cetăţeni arabi, a rămas blocată în nămol, la marginea şoselei, cu o roată în şanţ. Oamenii au sunat după ajutor.

La locul incidentului au pornit un echipaj cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă a ISU Argeş şi un echipaj cu ambulanţa SMURD dar şi ajutoare.

„În urma unui apel la numărul unic de urgenţă 112, ISU Argeş ne-a solicitat sprijinul pentru scoaterea din nămol a unui autoturism cu cinci persoane la bord, pe raza localităţii Sălătrucu. Jandarmeria Argeş a intervenit cu o patrulă din cadrul Postului Montan Arefu", precizează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Argeş.

Pe lângă pompieri şi jandarmi, străinilor le-au sărit în ajutor şi angajaţii primăriei din localitate. Maşina  a fost scoasă în cele din urmă din noroi. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: