VIDEO Un preot din Neamţ, accidentat mortal în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni

VIDEO Un preot din Neamţ, accidentat mortal în timp ce traversa strada pe trecerea de pietoni

Preotul a fost spulberat de maşină pe trecerea pentru pietoni

O cameră de supraveghere a surprins momentul în care un preot a fost izbit de o maşină pe o trecere de pietoni din zona centrală a oraşului Tîrgu Neamţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vasile Adiaconiţei, preot paroh la biserica din satul Ţolici, comuna Petricani, a fost victima unui accident mortal petrecut duminică, 15 aprilie, pe o stradă din oraşul Tîrgu Neamţ. 
 
Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, a fost surprins în timp ce traversa prin locul marcat, de o maşină condusă de un tânăr de 22 de ani. Din imaginile surprinse de o cameră de supraveghere se observă cum bolidul a spulberat pietonul angajat în traversare, victima prăbuşindu-se pe carosabil.    
 
„În urma primelor cercetări efectuate, s-a stabilit că un tânăr de 22 de ani, din Tîrgu-Neamţ, a condus un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, unde a surprins şi accidentat un pieton angajat în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni. Victima, un bărbat de 52 de ani, din Petricani, a fost transportată la spitalul din Tîrgu-Neamţ, pentru îngrijiri de specialitate. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, poliţiştii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă“, arată comunicatul oficial al IPJ Neamţ.
 
Din cauza leziunilor grave suferite, medicii de la spitalul din Tîrgu-Neamţ au decis să transfere victima la un spital din Iaşi, unde a fost supus unor intervenţii chirurgicale, însă, a doua zi, preotul Adiaconiţei a decedat.   
 
Sursa video: You Tube/ziar Neamt

citeste totul despre: