UPDATE Bărbatul care a ameninţat că se sinucide, a fost convins să coboare din vârful stâlpului telegondolei din Piatra Neamţ

UPDATE Bărbatul care a ameninţat că se sinucide, a fost convins să coboare din vârful stâlpului telegondolei din Piatra Neamţ

Bărbatul a urcat pe stâlp nestingherit şi ameninţă că se sinucide FOTO: Florin Jbanca

Un bărbat care a urcat pe un stâlp de telegondolă din centrul municipiului Piatra Neamţ a ameninţat că se va arunca în gol.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE ora 16.30 După două ore de tensiune şi momente dramatice, bărbatul a coborât de pe stâlpul telegondolei. 

UPDATE ora 16.15 Un pompier urca pe o altă scară a stâlpului telegondolei cu scopul de a ajunge lângă tânărul cocoţat în vârf şi pentru a-l convinge să coboare.. 

UPDATE ora 15.25 Un negociator urcat într-o telecabină oprită în apropiere a încercat, fără succes, să-l convingă pe tânărul cocoţat în vârful stâlpului să coboare. Misiunea nu a reuşit, iar telecabinele au fost repornite.  

Autorităţile au dificultăţi în a lua legătura cu persoana respectivă şi de a interveni, date fiind condiţiile de la faţa locului. Tânărul este foarte agitat, şi trece cu mişcări riscante, de pe scară, pe structura metalică a stâlpului

....

Forţe de intervenţie de la ISU, Poliţie, Ambulanţă şi Poliţia Locală sunt mobilizate în zona centrală a municipiului Piatra Neamţ unde un tînăr ameninţă că se aruncă din vârful stâlpului de telegondolă. 

El a urcat pe scara stâlpului în jurul orei 14.30 şi a ajuns până în vârf, la circa 60 de metri înălţime, acesta fiind cel mai înalt stâlp al instalaţiei.   
 
Persoana respectivă a fost văzută de un martor, în timp ce urca pe scara stâlpului, în jurul orei 14.30 şi întrebat fiind ce caută acolo, i-a spus că vrea să se sinucidă.
 
 
Ştire în curs de actualizare 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările