Tânărul bătut de doi membri ai lotului național de judo vrea despăgubiri de 200.000 de euro

Tânărul bătut de doi membri ai lotului național de judo vrea despăgubiri de 200.000 de euro

Adrian Popa

Ieri a fost prima înfățișare în procesul în care judoka Daniel Brata și Valentin Radu sunt acuzați de tentivă de omor, după ce au agresat un tânăr de 25 de ani, în vara acestui an. Victima, un bărbat de 25 de ani, rămasă cu sechele pe viață, vrea despăgubiri de sute de mii de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei doi judoka au refuzat să facă declarații în fața judecătorului, nerecunoscând niciuna dintre acuzațiile care li se aduc. Avocatul lui Adrian Popa, bărbatul bătut de sportivi, a depus la dosar o cerere de despăgubire în numele acestuia, în valoare de 200.000 de euro, pagube morale și 10.000 de lei, daune materiale. „Sunt sume care, oricum nu vor putea să repare răul produs, deoarece acestui tânăr i-au distrus viitorul şi viaţa", a declarat Răzvan Doseanu.

În luna august a acestui an, Daniel Brata și Valentin Radu, membri în lotul național de judo l-au bătut pe Adrian Popa, pentru că a încercat să aplaneze un scandal. Victima s-a ales cu mai multe fracturi craniene, fractură la pomeți și nazală după ce a încercat să îl roage pe Daniel Brata să nu-l mai amenințe pe un prieten de-al său. Acum bărbatul are dificultăți la vorbire și la mișcare, din cauza loviturilor.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările