FOTO VIDEO Doi tineri au murit după ce s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc. Documentul pe care anchetatorii l-au descoperit în buzunarul unuia dintre ei

FOTO VIDEO Doi tineri au murit după ce s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc. Documentul pe care anchetatorii l-au descoperit în buzunarul unuia dintre ei

Doi tineri s-au sinucis

Tragedie într-un cartier din Oradea. Doi tineri orădeni au murit după ce s-au aruncat de pe acoperişul unui bloc de 10 etaje. Bubuitura puternică a trezit curiozitatea a zeci de locatari. A fost apelat şi numărul de urgenţă 112, însă, din păcate, medicii ajunşi la faţa locului nu au putut decât să constate decesul celor doi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a produs în jurul orei 19.00. Cei doi tineri s-au aruncat de pe blocul C15, situat pe strada Sovata, un bloc cu 10 etaje. Astfel, unul a căzut pe iarbă, în timp ce celălalt s-a lovit de suportul de biciclete şi de betonul din faţa blocului. Potrivit martorilor, cei doi aveau 15, respectiv 17 de ani.

 „Am auzit o bufnitură apoi, imediat, încă una. M-am uitat pe geam şi am văzut în faţa locului doi tineri. Unul era pe iarbă, celălalt în faţa blocului, într-o baltă de sânge”, a afirmat un martor.

Se pare că tinerii ar fi urcat pe acoperişul blocului pe scara de serviciu, iar înainte de a se sinucide, unul dintre ei, şi-a sunat fosta prietenă căreia i-ar fi spus că este ultima persoană cu care vorbeşte. Potrivit prietenilor, tânărul avea o voce tristă.

Pe acoperişul blocului, poliţiştii au găsit două mucuri de ţigară, o pungă, câteva cuie şi un proces verbal de contravenţie. Unul dintre tinerii care i-a văzut pe cei doi când au sărit a afirmat că aveau asupra lor o pungă cu prenadez, nefiind exclusă varianta că se drogau. În ce priveşte procesul verbal de contravenţie, unul dintre cei doi ar fi fost amendat după ce ar fi fost găsit consumând băuturi alcoolice pe domeniul public. Nu au lăsat niciun bilet de adio care să explice gestul.

„Am fost cu poliţia sus şi e închis la lifturi. Nu puteau să urce numai pe scara de incendiu. S-a auzit sus cum şi-au luat avânt, bara de protecţie e mică şi s-a auzit cum au sărit. Unul a sărit pe iarbă, iar al doilea a ajuns pe grilajul de biciclete”, a spus domnul Precup, locatar al blocului de pe Sovata.

Trupurile neînsufleţite ale celor doi au fost puse în saci de plastic şi urcate într-o maşină de pompe funebre.

Va mai recomandam:

Drama celor doi elevi din Bihor care s-au aruncat de pe bloc. Ce i-a spus unul dintre tinerii sinucigaşi mamei sale înainte să-şi ia viaţa

Un preot din Bihor a fost găsit mort în uşa bisericii

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările