VIDEO Reacţia preşedintelui Curţii de Justiţie a UE, întrerupt în aula Universităţii „Cuza” de protestatarii care au cerut demisia lui Tudorel Toader

VIDEO Reacţia preşedintelui Curţii de Justiţie a UE, întrerupt
în aula Universităţii „Cuza” de protestatarii care au cerut demisia lui Tudorel
Toader

Koen Lenaerts FOTO RESET

Câţiva protestatari au cerut demisia rectorului Universităţii „Alexandru Ioan Cuza”, întrerupând inclusiv discursul pe care Koen Lenaerts, preşedintele Curţii de Justiţie a Uniunii Europene, l-a susţinut în aula universităţii.

Ştiri pe aceeaşi temă

Koen Lenaerts este prezent în aceste zile la Iaşi şi participă la un eveniment organizat de Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”. Este vorba Conferinţa „Viitorul sistemului judiciar al Uniunii Europene”, pe care Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi o organizează în parteneriat cu Ministerul Afacerilor Externe, prin Agentul Guvernamental pentru Curtea de Justiţie a Uniunii Europene.

Vineri, 31 mai, în timpul discrusului lui Koen Lenaerts, membri ai grupului Reset din Iaşi au strigat „demisia”, oficialul european fiind întrerupt din alocuţiune. Acesta a spus că nu e deranjat de situaţie şi că protestul face parte dintr-o democraţie.

Momentul a fost filmat de către martori şi  postat pe Facebook.

Organizaţia Reset a orgaizat în ultimele săptămâni mai multe acţiuni prin care a cerut demisia din funcţia de rector a lui Tudorel Toader. Membrii organizaţiei sunt de părere că Toader ar fi făcut rău sistemului judiciar din România prin acţiunile sale din perioada în care a ocupat funcţia de ministrul al Justiţiei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: