Un tânăr a încercat să-şi cumpere permisul auto cu 200 de euro. Ce i-a făcut poliţistul pe care a încercat să-l mituiască

Un tânăr a încercat să-şi cumpere permisul auto cu 200 de euro. Ce i-a făcut poliţistul pe care a încercat să-l mituiască

FOTO MonutorulDeSuceava.ro

Un tânăr de 20 de ani este cercetat pentru dare de mită după ce a încercat să plătească un poliţist ca să treacă examenul auto.

Ştiri pe aceeaşi temă

Băiatul a ascuns 200 de euro între actele din dosarul de concurs, pentru a fi declarat admis la proba practică de obţinere a permisului auto. 

Când i-a găsit, poliţistul care se ocupa de verificarea documentelor tânărului a sunat la Direcţia Generală Anticorupţie şi l-a reclamat. 

În urma apelului, tânărul a fost prins în flagrant imediat după comiterea faptei.

„În data de 9 august 2019, un agentul şef principal de poliţie din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor Iaşi a sesizat telefonic lucrătorii din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Iaşi cu privire la faptul că, fiind desemnat în cursul zile să  participe la examinarea candidaţilor programaţi în vederea susţinerii probei practice pentru obţinerea permisul de conducere, unul din candidaţi i-a oferit suma de 200 Euro, odată cu înscrisurile prezentate pentru examinare, înţelegând prin aceasta că banii sunt oferiţi în scopul  facilitării  promovării examenului practic”, a transmis Direcţia Generală Anticorupţie.

Tânărul îndrăzneţ este acum urmărit penal pentru dare de mită.

Citiţi şi:

Bărbat împuşcat de un coleg în timpul unei partide de vânătoare. În ce stare este pacientul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: