Poliţiştii din Iaşi sunt în alertă. Două pistoale, găsite într-un rucsac lângă o ghenă

Poliţiştii din Iaşi sunt în alertă. Două pistoale, găsite într-un rucsac lângă o ghenă

FOTO Arhiva Adevărul

Potrivit primelor informaţii, în spatele unor garaje din cartierul ieşean Nicolina a fost găsit un rucsac în care se aflau, printre altele, două pistoale.  Armele erau într-o stare avansată de uzură.

Ştiri pe aceeaşi temă

În ziua de duminică, 18 aprilie, în cartierul Nicolina din municipiul Iaşi a fost găsit un rucsac abandonat lângă o ghenă, iar în acesta se aflau, printre altele, două pistoale. Armele erau într-o stare avansată de uzură. Poliţiştii din Iaşi au demarat o anchetă în acest caz. 

„Poliţiştii Secţiei 6 Urbană Iaşi au fost sesizaţi despre faptul că lângă o ghenă de gunoi, într-un rucsac, au fost găsite mai multe bunuri, printre care două pistoale. 

Din verificările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că unul este Airsoft, celălalt este o armă neletală care este supusă însă autorizării. 

Poliţiştii continuă verificările, pentru stabilirea întregii situaţii de fapt şi pentru a fi luate măsurile legale care se impun. 

Precizăm că respectivele arme erau în vizibilă stare de uzură”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iaşi, Anca Vîjiac.
 

Vă recomandăm să citiţi şi:

 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările