Motivul halucinant pentru care un bărbat i-a dat foc iubitei: „Eu vin de la crâşmă şi-o găsesc mai beată decât mine?“. Femeia a murit după 9 zile de agonie

Motivul halucinant pentru care un bărbat i-a dat foc iubitei: „Eu vin de la crâşmă şi-o găsesc mai beată decât mine?“. Femeia a murit după 9 zile de agonie

Victima a fost transportată la spital însă nu a mai putut fi salvată FOTO Adevărul

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnat la 25 de ani de puşcărie după ce a fost găsit vinovat de omor calificat. Constantin Alupoaei şi-a incendiat iubita, care a murit după 9 zile de agonie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Individul şi iubita sa trăiau împreună într-o casă din Hîndreşti de aproximativ patru ani. Amândoi obişnuiau să consume alcool şi, ca atare, certurile erau la ordinea zilei în casa celor doi.

Un astfel de conflict a avut loc pe 5 noiembrie 2018, când individul a mers la un consătean pentru a-l ajuta la treabă şi a băut acolo 300 de mililitri de tărie. Pe la 11.00, Alupoaei s-a întors acasă şi s-a culcat.

„Ulterior, inculpatul s-a trezit din somn şi pentru că nu se simţea bine, s-a deplasat la barul sătesc, unde a consumat aproximativ 200 ml alcool, tărie. În jurul orelor 17.00, a revenit acasă şi a constatat că victima era în stare avansată de ebrietate“, se arată în motivare. Alupoaei s-a plâns judecătorilor, textual, că iubita sa era „mai beată decât mine“ şi că acest fapt l-a „enervat foarte tare“.

Alupoaei a început să îşi bată concubina şi, după ce a lovit-o de mai multe ori, femeia s-a refugiat în lateralul casei, unde s-a aşezat ghemuită. La un moment dat, individul a venit cu o sticlă în care se afla benzină, a stropit-o pe femeie în cap şi i-a dat foc.

„Victima a început să ţipe, deoarece îi ardeau părul şi picioarele. Văzând starea în care era victima, inculpatul a luat o găleata cu apă şi a aruncat-o asupra acesteia. Focul s-a stins la nivelul capului victimei, dar pantalonii cu care era îmbrăcată au continuat să ardă, astfel că inculpatul a pus un preş peste picioarele victimei, pentru a stinge focul. Victima ţipa în continuare“, au mai precizat judecătorii.

După agresiune, individul a mers în casă, unde a băut o cană de vin şi a fumat o ţigară. Victima s-a aşezat pe un pat, cu răni extrem de grave, şi, într-un final, Alupoaei a mers la un vecin şi a sunat la 112. După 9 zile de spitalizare, femeia a murit din cauza arsurilor grave. La proces, Alupoaei a precizat că s-a certat cu victima deoarece i-a furat jumătate de litru de ţuică. „M-am enervat foarte tare întrucât eu vin de la crâşmă şi o găsesc pe ea mai beată decât mine“, a spus individul. 

Sentinţa Curţii de Apel Iaşi este definitivă.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: