Hachiko de Iaşi rupe sufletul trecătorilor. Câinele credincios îşi aşteaptă stăpânul care a murit acum câteva zile

Hachiko de Iaşi rupe sufletul trecătorilor. Câinele credincios îşi aşteaptă stăpânul care a murit acum câteva zile

FOTO: Andrei Luca

Povestea lui Hachiko a ajuns şi pe plaiurile ieşene. Moartea misterioasă a unui bărbat a lăsat singur pe lume un căţel, care încă îşi aşteaptă stăpânul la poartă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un câine din comuna Costuleni, judeţul Iaşi, rupe sufletul trecătorilor care îl văd cum îşi aşteaptă încă la poartă stăpânul care a murit în urmă cu câteva zile. 

Decesul bărbatului care locuia singur şi nu avea pe nimeni, în afara lui „Hachiko de Iaşi”, încă este un mister şi pentru autorităţi. Poliţiştii fac cercetări după ce acesta a murit în casă, iar pe corpul său au fost găsite urme de violenţă. 

Câinele credincios păzeşte încă poarta gospodăriei, aşa cum a făcut-o ani la rândul. Vecinii miloşi îi dau de mâncare.

„Poliţiştii au fost sesizaţi prin 112, de către o femeie, despre faptul că vărul său nu a mai fost văzut de câteva zile pe raza comunei de domiciliu. Poliţiştii s-au deplasat la locuinţa bărbatului, care era decedat. Întrucât pe corp au fost observate urme de violenţă, cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi”, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi, la începutul săptămânii trecute. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările