COVID-19 slăbeşte România din chingi. Doar şase pacienţi internaţi la ATI, la Iaşi

COVID-19 slăbeşte România din chingi. Doar şase pacienţi internaţi la ATI, la Iaşi

FOTO: Arhivă

Cazurile de îmbolnăvire cu COVID-19 scad pe zi ce trece, dar în ciuda statisticilor, mai există încă persoane care se vaccinează cu a doua sau a treia doză.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cazurile noi de îmbolnăvire cu coronavirus sunt într-o scădere continuă în ultima perioadă, în România. În weekend, la Iaşi, au fost raportate doar 34 de cazuri noi în două zile, iar la terapie intensivă mai sunt doar şase pacienţi. Toţi aceştia se află la Spitalul de Boli Infecţioase „Sfânta Parascheva”, din municipiul Iaşi. La Spitalul pentru Copii „Sfânta Maria” din Iaşi se află internaţi patru copii 

În ceea ce priveşte numărul de paturi libere la terapie intensivă, sunt libere 22 dintre acestea, împărţite la patru unităţi medicale: Spitalul de Neurochirurgie, Spitalul de Boli Infecţioase, Spitalul Municipal Paşcani şi la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iaşi. 

În ciuda scăderii numărului de cazuri noi, mai sunt şi persoane care se vaccinează cu a doua sau a treia doză. 41 de persoane s-au vaccinat într-o zi cu a doua doză şi 29 cu cea de a doua. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Cui se adresează mesajul lui Putin de Ziua Victoriei?

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările