Concurs inedit cu tema „Religia în dimensiune virtuală”, la Liceul de Informatică din Iaşi

Concurs inedit cu tema „Religia în dimensiune virtuală”, la Liceul de Informatică din Iaşi

Elevi de la Liceul de Informatică Iaşi FOTO liis.ro

Cea de-a XII-a ediţie a competiţiei organizate de Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil“ va avea loc vineri, 27 octombrie, în muzeul de sub Catedrala Mitropolitană din Iaşi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Competiţia cu tema „Religia în dimensiune virtuală” are loc la nivel regional, iar la eveniment participă licee din întreaga Moldovă.

Astfel, vor fi prezent echipe de la Liceul Economic „Nicolae Iorga”- Paşcani, Colegiul Tehnic de Căi Ferate „Unirea”- Paşcani,  Liceul Teoretic „Grigore Antipa”- Botoşani, Colegiul Tehnic Forestier- Piatra Neamţ şi Liceul Teoretic de Informatică „Grigore Moisil” Iaşi, cei din urmă fiind şi organizatori. Concursul se va desfăşura în sala Baptisteriu a Muzeului Mitropolitan începând cu ora 14.00

„Concursul are două secţiuni. La prima secţiune este prevăzută o competiţie de pagini web şi film, adresată elevilor de liceu, cu participare directă în faza finală, a doua secţiune se va desfăşura în luna noiembrie şi va consta într-o competiţie de proiecte Power Point cu participare indirectă“, au transmis organizatorii.

Potrivit acestora, temele pentru cele două secţiuni ale concursului sunt, la alegere:
I. Sfânta Treime, chipul iubirii desăvârşite; II. Sfinţi şi modele de sfinţenie; III. Spaţiu şi timp sfânt şi IV. Dialogul dintre ştiinţă şi credinţă. Concurenţii cu cele mai bune proiecte vor primi premii în diplome şi o excursie de o zi la Mănăstirea Miclăuşeni.

Citeşte şi:
Antreprenor de pe băncile şcolii. A creat în timpul liber o aplicaţie care pune la treabă poliţia

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările