Bătrân ucis cu ciocanul de şniţele de iubita cu 40 de ani mai tânără. Asasina s-a cinstit cu alcool lângă cadavru înainte să sune la 112

Bătrân ucis cu ciocanul de şniţele de iubita cu 40 de ani
mai tânără. Asasina s-a cinstit cu alcool lângă cadavru înainte să sune la 112

Femeia a fost arestată pentru 30 de zile FOTO Arhivă

O femeie de 32 de ani, din municipiul Iaşi, a fost arestată preventiv pentru 30 de zile fiind acuzată de omor comis asupra unui membru al familiei. Ea şi-a ucis concubinul de 71 de ani cu ciocanul de bătut şniţele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Roxana Şrainer a fost arestată la mai bine de o lună de la momentul comiterii faptei, anchetatorii solicitând înainte de încătuşare efectuarea unei expertize psihiatrice. Rezultatele au demonstrat că femeia a avut discernământ când a comis fapta.

Crima a avut loc pe  14 decembrie 2019. În acea zi, femeia şi iubitul său de 71 de ani au consumat băuturi alcoolice şi au avut o dispută referitoare la bani. „Cei doi s-au încăierat în bucătăria locuinţei, iar inculpata i-a pus piedică victimei, care a căzut. În continuare, aceasta a luat un ciocan de bătut carnea, cu care i-a aplicat mai multe lovituri, mai ales la nivelul capului, după care, folosind un cuţit, a înjunghiat victima în zona hemitoracelui stâng. După epuizarea agresiunii, inculpata a sustras din portmoneul victimei suma de 250 de lei, după care a încuiat locuinţa şi a plecat”, au transmis procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Ulterior, femeia a mers la un bar, unde a băut până i s-a făcut rău şi a leşinat. A fost preluată cu o ambulanţă şi dusă la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, de unde a fost preluată şi internată la Institutul de Psihiatrie Socola Iaşi.

Roxana Şrainer a fost externată pe 20 decembrie, în aceeaşi zi cumpărând alcool şi mergând acasă. Acolo, a descoperit cadavrul aşa cum îl lăsase şi, spre seară, după ce a terminat de băut alcoolul, a sunat la 112 şi s-a autodenunţat.

La audieri, ea a recunsocut fapta.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: