O întreagă familie a murit de COVID-19 în aceeaşi zi. Erau toţi nevaccinaţi

O întreagă familie a murit de COVID-19 în aceeaşi zi. Erau toţi nevaccinaţi

FOTO Inquam Photos / Costin Dincă (arhiva)

Fiul avea 36 de ani. A murit în aceeaşi zi în care au murit şi părinţii săi. Toţi au fost internaţi cu o formă gravă de COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tragedia s-a ăetrecut la Spitalul Judeţean Giurgiu, pe 13 octombrie, arată jurnaliştii G4Media.ro.
 
Cei trei membri ai aceleiaşi familii erau nevaccinaţi, iar la internare aveau o formă gravă de COVID-19.
 
”Toţi trei au fost internaţi cu o formă foarte gravă de covid şi nu au răspuns la tratament. Părinţii au murit la câteva ore distanţă, iar băiatul – în cursul nopţii. Nu au răspuns la nici un tratament, deşi aveam schema de medicaţie”, a declarat pentru G4Media.ro managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Giurgiu, Dragoş Chivu.
 
Potrivit lui Dumitru Beianu Beianu, preşedintele Consiliului Judeţean giurgiu, familia mai avea o fată, cadru medical, care a insistat pentru vaccinare, dar părinţii şi fratele ei nu au vrut să se imunizeze. ”Din păcate, toate tratamentele au eşuat”, a spus Beianu pentru G4Media.ro.
 
21,07 % dintre giurgiuveni s-au vaccinat până pe data de 8 octombrie, judeţul situându-se pe un penultim loc in lista naţională.
 
„Saloanele şi Secţia UPU sunt arhipline, flux continuu de pacienţi cu forme grave la tineri si vârstnici, decese”, descrie Beianu atmosfera din spital.
 
Consiliul Judeţean a aprobat suplimentarea cu 30 de paturi a locurilor destinate bolnavilor de COVID-19, iar în 24 de ore au fost ocupate. 
 
Citeşte şi: 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările