O bubuitură misterioasă s-a auzit în oraşul Galaţi şi a creat isterie pe reţelele de socializare

O bubuitură misterioasă s-a auzit în oraşul Galaţi şi a creat isterie pe reţelele de socializare

O bubuitură a fost auzită marţi dimineaţa în tot oraşul Galaţi, dar şi în localităţile din vecinătate. Zgomotul  i-a neliniştit pe gălăţeni, care s-au gândit că ar fi vorba despre un cutremur sau vreo explozie de amploare în combinatul siderurgic.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Bubuitura s-a auzit în jurul orei 7.30 şi i-a speriat pe gălăţeni. Zgomotul a stârnit curiozitatea şi neliniştea gălăţenilor, subiectul fiind comentat pe reţelele de socializare. Unii oamenii au spus că din combinatul siderurgic s-au auzit bubuitura puternică, alţii au crezut că e cutremur. 

”S-a cutremurat tot blocul..(...)Din combinat s-a auzit bubuitura. (..)În tot orasul s-a auzit...ori explozie accidentală, ori au mai demolat vreun furnal.. (...)Prea tare s-a auzit, s-a cutremurat geamul...M-a trezit din somn, am vrut să sar de la etaj”, au scris oamenii, pe reţelele de socializare.


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, sursa zgomotului este o lucrare a companiei care transportă gaz. Lucrarea se desfăşoară la Schela.

„Sunt lucrări cu impact fonic ale Transgaz, în localitatea Schela", a transmis ISU Galaţi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările