EXCLUSIV Drama cutremurătoare a unei femei-impiegat. A fost tâlhărită şi incendiată în staţia CFR unde lucra pentru că s-a opus din răsputeri violului

EXCLUSIV Drama
cutremurătoare a unei femei-impiegat. A fost tâlhărită şi incendiată în staţia CFR unde lucra pentru că s-a opus din răsputeri violului

Impiegatul de mişcare care a fost victima tentativei de viol FOTO arhiva personală

Familia impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti, judeţul Galaţi, ne-a dezvăluit în exclusivitate informaţii despre faptele de un barbarism greu de imaginat la care femeia de 50 de ani a fost supusă de un bărbat de 25 de ani, condamnat anterior pentru viol.

Sâmbătă, 30 mai, poliţiştii Secţiei Regionale de Transporturi Galaţi au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat necunoscut a incendiat biroului impiegatului de mişcare din staţia CFR Iveşti şi a încercat să întreţină raporturi sexuale cu impiegatul, o femeie de 50 de ani.

Individul a dat buzna peste impiegatul de mişcare în propriul birou, i-a furat telefonul mobil şi o sumă de bani, iar apoi a încercat să o violeze. Pentru că nu a reuşit, bărbatul a luat un stingător şi a lovit-o în cap până a lăsat-o inconştientă, iar apoi a dat foc la bunurile aflate în birou, cu intenţia de a-şi şterge urmele.

"În urma activităţilor investigative, poliţiştii au identificat prezumtivul autor, în persoana unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Iveşti. Din cercetări a reieşit că agresorul, folosind violenţa, ar fi sustras victimei telefonul mobil şi o sumă de bani, încercând totodată să întreţină raporturi sexuale cu aceasta, după care ar fi incendiat o parte din bunurile aflate în birou. Bunurile sustrase au fost recuperate odată cu identificarea acestuia", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi. 

Şansa victimei a fost staţia de emisie-recepţie, care rămasese deschisă pe birou şi prin intermediul căreia colegii femeii de 50 de ani i-au auzit ţipetele şi au fugit să îi sară în ajutor. Dacă aceştia nu ar fi intervenit rapid, victima ar fi ars de vie în staţia CFR.

Chiar şi aşa, impiegatul de mişcare a suferit arsuri grave pe corp şi faţă, iar o parte din păr i-a ars. În prezent, femeia este internată la Spitalul de Urgenţă din Galaţi şi are nevoie de mai multe operaţii estetice pentru a-i fi refăcute zonele de pe corp distruse de incendiu.

 ”Are urme şi pe gât pentru că a încercat şi să o sufoce. Îi curge sânge din ureche şi faţa i s-a umflat de la loviturile primite în cap. Are fractură de craniu”, ne-a declarat Iulia Ştefania Trandafir, fiica victimei.

După comiterea faptei, s-a dus liniştit acasă şi s-a culcat                                                        

Individul se numeşte Marius Dobrin, are 25 de ani, şi a fost condamnat anterior pentru viol. După ce a comis oribila faptă, bărbatul s-a dus liniştit acasă şi s-a culcat, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. ”Poliţiştii l-au luat din pat”, ne spune fiica victimei.

Bărbatul a fost reţinut inţial de poliţişti, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, pentru tentativă la viol, tâlhărie calificată şi distrugere. Duminică, 31 mai, Judecătoria Lieşti a emis un mandat de arestare preventivă pe numele său pentru 30 de zile.

Biatrice Martiş, avocatul familiei victimei, ne-a declarat că va cere schimbarea încradrării juridice a faptei din tâlhărie calificată în tentativă la omor, iar ulterior va solicita instanţei aplicarea pedepselor maxime pentru fiecare dintre cele trei infracţiuni de care este acuzat individul.

De asemenea, familia victimei va cere daune  morale de 100.000 de lei, dar şi daune materiale, cuantumul acestora din urmă urmând să fie stabilit în funcţie de cheltuielile de spitalizare şi operaţiile estetice de care va avea nevoie impiegatul de mişcare pentru a se recupera.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: