Evaluarea Naţională 2021. Peste 200 de elevi gălăţeni nu s-au prezentat la examen

Evaluarea Naţională 2021. Peste 200 de elevi gălăţeni nu s-au prezentat la examen

Evaluarea Naţională a început , sursa: Arhivă

În judeţul Galaţi, 3342 de elevi au susţinut Evaluarea Naţională. Nu s-au prezentat la examen 215 elevi, reprezentând 6,05% din totalul celor înscrişi (3557).

Ştiri pe aceeaşi temă

Astăzi, 22 iunie, s-a desfăşurat prima probă scrisă din cadrul Evaluării Naţionale a absolvenţilor de clasa a VIII-a (Limba şi literatura română) - sesiunea 2021. 

Au fost prezenţi 3342 de candidaţi. Nu s-au prezentat la examen 215 elevi, reprezentând 6,05% din totalul celor înscrişi (3557). Nu s-a înregistrat niciun candidat eliminat pentru tentativă de fraudă şi nu au fost solicitate subiecte de rezervă.

Următoarea probă scrisă (Matematică) va avea loc joi, 24 iunie, iar ultima probă (Limba şi literatura maternă) va fi susţinută vineri, 25 iunie, de elevii care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă. 

Primele rezultate vor fi afişate marţi, 29 iunie, până la ora 14:00 (în centrele de examen). 

Comunicarea rezultatelor obţinute se face anonimizat, atât în centrele de examen, cât şi pe site-ul evaluare.edu.ro, respectându-se Regulamentul general privind protecţia datelor personale. Mai exact, vor fi utilizate coduri individuale care înlocuiesc numele şi prenumele candidaţilor şi care au fost distribuite candidatilor, pe bază de semnătură de primire, la prima probă. 

Rezultatele finale vor fi afişate sâmbătă, 4 iulie. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările