Bărbat împuşcat de poliţişti după ce a ignorat somaţiile acestora, ameninţându-i şi atacându-i cu o sabie

Bărbat împuşcat de poliţişti după ce a ignorat somaţiile acestora, ameninţându-i şi atacându-i cu o sabie

Foto: www.mediafax.ro

Poliţiştii au fost chemaţi să intervină într-o comună gălăţeană după ce localnicii au reclamat că un consătean ameninţă trecătorii cu o sabie. Individul a devenit şi mai violent la apariţia oamenilor legii, iar când a încercat să îi atace cu o sabie, a fost împuşcat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sâmbătă, 26 ianuarie, Poliţia a fost sesizată printr-un apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că un bărbat, de 29 de ani, din comuna gălăţeană Munteni, aflat în stare de ebrietate, se manifestă violent în stradă, ameninţând trecătorii cu o sabie.

”La faţa locului a mers imediat o patrulă de Poliţie şi întrucât bărbatul nu s-a supus somaţiilor verbale ale poliţiştilor, îndreptându-se spre aceştia şi ameninţându-i şi pe ei cu sabia, unul dintre poliţişti a executat mai multe focuri de avertisment în plan vertical şi unul în piciorul agresorului, rănindu-l la piciorul drept”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Ulterior, bărbatul a fost imobilizat şi poliţiştii au chemat ambulanţa, care l-a transportat la spital. Pe numele individului a fost deschis dosar penal pentru ameninţare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: