500 de funcţionari de la Galaţi şi Brăila au primit Permisul European de Conducere a Calculatorului - ECDL

500 de funcţionari de la Galaţi şi Brăila au primit Permisul European de Conducere a Calculatorului  - ECDL

500 de funcţionari au fost instruiţi în domeniul utilizării PC

Astăzi, la ora 10.30, la Parcul de Soft din Galaţi (strada Portului numărul 23), are loc festivitatea de închidere oficială  a proiectului. Instruirea şi certificarea ECDL pentru judeţele Galaţi şi Brăila au fost realizate de către Asociaţia "instruIT".

Ştiri pe aceeaşi temă

Beneficiarul proiectului este Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Scopul initiativei ANFP constă în dezvoltarea abilităţilor de operare PC, recunoscute la nivel internaţional prin Permisul European de Conducere a Computerului - ECDL. Proiectul este derulat la nivel naţional şi se adresează unui grup ţintă format din 12000 funcţionari publici din cadrul administraţiei publice centrale şi locale, barbati ăi femei, din toate categoriile de vârstă.

Instruirea şi certificarea ECDL pentru judeţele Galaţi şi Brăila au fost realizate de către Asociaţia instruIT. Cursurile s-au desfăşurat in 11 localităţi din judeţele Galaţi şi Brăila fiind instruiţi peste 500 de angajaţi publici.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările