Stănică Grosu revine în funcţia de director al CSM Focşani 2007. Fostul manager nu a rezistat nicio lună

Stănică Grosu revine în funcţia de director al CSM Focşani 2007. Fostul manager nu a rezistat nicio lună

Stănică Grosu, noul director al CSM Focşani 2007

Carmen Gurguiatu, juristul CSM Foşani 2007, şi-a dat demisia din funcţia de director interimar, din cauza situaţiei tensionate.

Ştiri pe aceeaşi temă

De marţi, 3 august, Clubul Sportiv Municipal Focşani 2007 are un nou director intermar, în persoana antrenorului de judo Stănică Grosu. Practic, acesta revine într-o funcţie pe care a mai deţinut-o în anul 2016, tot cu titlu de intermar. 

Această numire vine după ce directorul numit de primarul Cristi Misăilă pe data de 5 iulie şi-a dat demisia din funcţie.

Este vorba despre Carmen Gurguiatu, juristul CSM Focşani 2007, care nu a putut rezista tensiunii existente în clubul municipalităţii, date fiind asperităţile dintre primarul PSD Cristi Misăilă şi conducerea liberală a Comitetului Director al CSM Focşani 2007.

Este cel de-al treilea director din acest an la CSM Focşani 2007, după ce la finalul lunii mai şi-a dat demisia şi Viorel Ciubotaru.

Stănică Grosu conduce secţia de judo şi are rezultate de excepţie cu sportivii săi.

Vă mai recomandăm:

Clubul sportiv al municipalităţii din Focşani va fi condus de o femeie

Directorul CSM 2007 Focşani a demisionat. De ce spune că plecarea e "o miză pentru o parte a consilierilor locali”

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările