Parcarea publică de la Ateneul Popular, pusă gratis la dispoziţia angajaţilor Consiliului Judeţean. Şeful Parking, contrazis de documente

Parcarea publică de la Ateneul Popular, pusă gratis la dispoziţia angajaţilor Consiliului Judeţean. Şeful Parking, contrazis de documente

Parcarea de la Ateneul Popular, rezervată CJ

Nicu Statache declarase în urmă cu două săptămâni că există un contract pe bani pentru parcarea pusă la dispoziţie angajaţilor Consiliului Judeţean

Ştiri pe aceeaşi temă

Angajaţii Consiliului Judeeţan Vrancea îşi parchează gratis maşinile în parcarea publică din spatele Ateneului Popular.

Situaţia este confirmată de un răspuns al Consiliului Judeţean Vrancea pe acest subiect.

“Parking Focşani şi Consiliul Judeţean Vrancea au încheiat un protocol de colaborare, prin care SC Parking a pus la dispoziţia Consiliului Judeţean  Vrancea, pentru intervalul orar 8.00-17.00, un număr de 51 de locuri de parcare, cu titlu gratuit, situate în parcarea 115 din proximitatea Palatului Administrativ”.

Parcare CJ by on Scribd

Acest răspuns contrazice afirmaţiile directorul Parking, Nicu Statache, care atunci când a fost întrebat despre situaţia din parcarea cu pricina ne-a precizat că există un contract pe bani cu Consiliul Judeţean, însă nu poate să ne spună suma.

Primarul Cristi Misăilă spunea recent că parcarea va fi transformată în una cu taxă, în condiţiile în care în ultimii ani fiecare a putut să-şi lase nestingherit maşina.

“Eu cred că peste tot în lume sunt locuri de parcare cu plată, aşa este civilizat. Avem în acest moment parcări cu plată la Piaţă, la Electrica, la Amadeus, Casa de Cultură, şi strada Kogălniceanu, dar şi în spate la Hotelul Unirea. În curând va fi parcare cu plată şi în spate la magazinul Milcovul”, a declarat recent primarul Cristi Valentin Misăilă pentru un ziar local.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: