Cum au rămas sute de oameni din Vrancea fără pensii, alocaţii şi ajutoare sociale. Poştaşul a fost dat pe mâna poliţiei

Cum au rămas sute de oameni din Vrancea fără pensii, alocaţii şi ajutoare sociale. Poştaşul a fost dat pe mâna poliţiei

Poştaşul şi-a însuşit banii

Fapta a fost sesizată la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea pe data de 24 ianuarie, iar oamenii legii îl cercetează pe poştaş.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un poştaş din Vrancea s-a ales cu dosar penal după ce şi-a însuţit sute de pensii, alocaţii şi ajutoare sociale. Acestea trebuiau plătite în luna ianuarie aomenilor, dar poştaşul nu a mai ajuns la domiciliul beneficiarilor drepturilor. 

Poştaşul are 41 de ani şi este din comuna Chiojdeni. 

"În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de inscrisuri", potrivit IPJ Vrancea.

Ce spune poliţia

"La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din Gugeşti s-au sesizat din oficiu că un bărbat de 41 de ani, din comuna Chiojdeni, şi-a însuşit in mod repetat sume de bani primite în vederea efectuării de plăţi către diverşi beneficiari pe care ulterior le-a folosit in interes personal. În urma activităţilor specifice desfăşurate cu operativitate s-a stabilit faptul că acesta a si contrafăcut semnăturile beneficiarilor sumelor de bani. În cauză a fost întocmit dosar penal, în care se efectuează cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi sustragerea sau distrugerea de inscrisuri, prejudiciul estimat fiind de aproximativ 20.000 de lei", potrivit IPJ Vrancea.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: