Copil cu handicap, batjocorit de trei bărbaţi. Ei sunt cercetaţi pentru  lipsire de libertate în mod ilegal

Copil cu handicap, batjocorit de trei bărbaţi. Ei sunt cercetaţi pentru  lipsire de libertate în mod ilegal

Poliţia face o anchetă

Poliţiştii băcăuani desfăşoară cercetări faţă de trei bărbaţi bănuiţi de lipsire de libertate în mod ilegal. Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Podu Turcului au fost sesizaţi de către un bărbat de 49 de ani, din comuna Glăvăneşti, despre faptul că ar fi găsit un minor cu dizabilităţi, pe drumul forestier,  îmbrăcat sumar.

Poliţiştii s-au mobilizat imediat şi au început cercetările pentru a stabili cu exactitate situaţia de fapt. Astfel, pe drumul forestier din comuna Glăvăneşti a fost identificat minorul în cauză care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Poliţiştii au depistat şi identificat trei localnici, cu vârste cuprinse între 23 şi 39 de ani, care ar fi luat minorul în cauză, în autoturismul unuia dintre ei, l-ar fi transportat pe drumul forestier din comună, l-ar fi dezbrăcat parţial de îmbrăcăminte şi ar fi plecat de la locul faptei.

În acest moment, cei trei bănuiţi sunt la sediul poliţiei pentru audieri, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: