VIDEO Adrenalină cu ATV-uri pe trasee accidentate. Concurenţii au întrat în noroaie până la gât

VIDEO Adrenalină cu ATV-uri pe trasee accidentate. Concurenţii au întrat în noroaie până la gât

Concursul a fost plin de neprevăyut

Peste 40 de pasionaţi de trasee accidentate pe ATV au participat sâmbătă la prima ediţie a Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti, eveniment care se doreşte a fi anual.

Ştiri pe aceeaşi temă

Concurenţii au luat start pe un traseu care masoară circa 80 de kilometri şi care pleacă din Odobeşti şi ajunge pe lângă Beciu, Petreanu, Târâtu, Hotaru, Mera, Andreiaşu, Piscu Reghiului, Jgheaburi, Răiuţi, Releul de pe Magura Odobeşti, Vărsătura şi s-a încheiat înapoi în Odobeşti.

Deşi accidentat, aşa cum stă bine unei astfel de aventuri, traseul a fost şi unul încântător pentru ochi, participanţii fiind captivaţi şi de peisajele pitoreşti.

Nu au lipsit nici incidentel, un participant reuşind să rămână cu vehicolul împotmolit într-o baltă plinăcu noroi, fiind scos din mocirlă de colegi.

Evenimentul Cuman’s Dirt Spirit of Odobesti a fost organizat de Centrul de Informare şi Promovare Turistică Odobeşti prin Primăria Odobeşti. 

VIDEO Dan Badiu

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările