Un tânăr din Craiova a fost confundat cu altcineva şi înjunghiat în plină stradă. Agresorii, prinşi când încearcau să fugă din ţară

Un tânăr din Craiova a fost confundat cu altcineva şi înjunghiat în plină stradă. Agresorii, prinşi când încearcau să fugă din ţară

Cei doi agresori, introduşi în arestul IPJ Dolj

Agresorii, în vârstă de 17 şi 19 ani, au fost prinşi când încercau să fugă din ţară. Cei doi au vrut să se răzbune pe victimă crezând că face parte dintr-un grup de tineri cu care ei avuseseră o altercaţie cu câteva ore mai devreme. Minorul a fost cel care l-a înjunghiat pe tânăr cu un briceag.

Incidentul s-a întâmplat în seara zilei de 13 septembrie. Victima, un tânăr de 18 ani, din Craiova, era pe stradă împreună cu un alt prieten în faţa unei cofetării din zona Parcului Nicolae Romanescu. La un moment dat, a văzut cum un băiat, pe care nu-l mai văzuse până atunci, se repede la el şi, cu un briceag, îl înjunghie în spate. Martorii au observat că agresorul era însoţit de un alt tânăr. Amândoi au fugit imediat de la faţa locului. Prietenul victimei a sunat la 112, iar tânărul a fost dus la spital unde a primit îngrijiri medicale. Din fericire, rana a fost superficială.
 
"În urma cercetărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova, a rezultat faptul că la săvârşirea agresiunii ar fi participat 2 tineri, unul de 17 ani şi unul de 19 ani, ambii fiind din Craiova.
 
Întrucât poliţiştii au solicitat consemnul la frontiera de stat a României, în noaptea de marţi spre miercuri, persoanele în cauză au fost identificate şi reţinute într-un punct de trecere a frontierei, din judeţul Arad.
 
La nivelul IPJ Dolj s-a constituit o escortă formată din poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, care i-a adus pe cei doi la sediul secţiei, în vederea continuării cercetărilor. În cauză, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Craiova au dispus reţinerea, pentru o perioada de 24 de ore, faţă de cele două persoane bănuite de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 
 
Cei doi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj, urmând ca, în cursul zilei de 20 septembrie a.c., aceştia să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu propunerile corespunzătoare", a declarat inspector principal Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările