Două aniversări la Universitatea Craiova. Vezi cine sunt sărbătoriţii zilei

Doi dintre jucătorii Ştiinţei îşi serbează astăzi ziua de naştere, în ziua în care Victor Piţurcă a ales să semneze pe trei ani cu Craiova.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ovidiu Dănănae, fundaşul titular al Craiovei, împlineşte 25 de ani, în timp ce atacantul Cătălin Crăciun, aflat în recuperare după o accidentare gravă la genunchi, a ajuns la „borna“ 19.

Dănănae ştie şi ce-şi doreşte de ziua sa: o victorie cu Sportul. „Voi sărbători cu familia şi prietenii, însă petrec cu gândul la meciul cu Sportul, pentru că echipa merge prost şi avem nevoie urgentă de o victorie. Asta îmi doresc drept cadou din partea colegilor“, a spus fotbalistul pe site-ul clubului.

Dănănae aşteaptă şi o convocare la naţională pentru „dubla“ cu Albania şi Belarus, din preliminariile CE 2012, dar şi un antrenor ca Victor Piţurcă, „pentru a aduce un suflu nou la echipă“.

La rândul său, Crăciun vrea să se refacă repede şi să aibă ocazia să fie pregătit de Piţurcă, „un antrenor foarte bun, care ştie să lucreze cu tinerii şi care este iubit de suporteri“.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările