Gemeni de 5 ani, urcaţi cu forţa într-o maşină sub privirile colegilor de la grădiniţă VIDEO

Gemeni de 5 ani, urcaţi cu forţa într-o maşină sub privirile colegilor de la grădiniţă VIDEO

Momentul în care mama îşi urcă băieţii cu forţa în maşină Captură VIDEO

Scandalul a avut loc la Craiova, iar protagonista a fost chiar mama copiilor. Femeia avea custodia gemenilor, dar de aproape 2 ani nu mai reuşea să-i ia de la fostul soţ. Pentru că educatoarele s-au împotrivit, mama le-a lovit şi a plecat cu copiii care plângeau şi se zbăteau.

Ştiri pe aceeaşi temă

În anul 2017 au divorţat părinţii celor doi gemeni, acum în vârstă de 5 ani. 

Încă de atunci, minorii au fost încredinţaţi mamei prin hotărâre judecătorească. Tatăl avea dreptul să-i viziteze şi să-i ia la domiciliul său după un program stabilit de instanţă. 

În urmă cu aproximativ 2 ani, însă, bărbatul i-a luat să-i plimbe şi nu i-a mai adus înapoi la fost soţie. De atunci femeia a tot încercat să-şi recupereze copiii. 

Bărbatul s-a ales inclusiv cu un dosar penal pentru că nu a respectat o hotărâre judecătorească, dar minorii au rămas tot la el. De fiecare dată, motivul invocat de tată era acelaşi: "Gemenii mei nu vor să meargă la mamă" 

În dimineaţa zilei de joi, 17 iunie, mama a hotărât să pună capăt situaţiei. Însoţită de părinţii săi a mers la grădiniţa copiilor. 

Educatoarele au refuzat să dea copiii pentru că doar pe tată îl cunoşteau şi nu ştiau situaţia legală. 

Şi chiar dacă au văzut hotărârea instanţei, educatoarele au continuat să se opună ca micuţii să părăsească incinta gădiniţei cu mama lor. 

A fost momentul în care femeia a recurs la un gest extrem. Ea şi tatăl ei le-au îmbrâncit pe educatoare, au luat copiii şi i-au urcat cu forţa în maşina cu care veniseră. Totul s-a întâmplat sub privirile colegilor celor doi gemeni. De la geam, o altă educatoare filma tot ce se întâmpla afară.
 
 
 

Una dintre educatoare a sunat imediat la 112. "Mama băieţilor a tras de noi, ne-a lovit şi a luat copiii fără acordul nostru", au povestit femeile poliştiştilor care s-au deplasat imediat la faţa locului.
 
"Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de o femeie de 39 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că o femeie a fost agresată în incinta unei grădiniţe, din Craiova, unde lucrează.
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care, din primele verificări au stabilit faptul că, în această dimineaţă, o femeie de 40 de ani, din Celaru, împreună cu părinţii acesteia, s-au deplasat la grădiniţa unde se aflau cei doi copii minori, ai acesteia, în vârstă de 5 ani, care îi sunt încredinţaţi prin hotărâre judecătorească, din anul 2017.
 
Educatoarele ar fi refuzat să-i încredinţeze copiii femeii, pe motiv că aceştia ar fi fost aduşi la grădiniţă în ultima perioadă de către tatăl acestora, un bărbat de 42 de ani, din Craiova.
 
Pe fondul acestor neînţelegeri, a izbucnit un conflict, în timpul căruia două educatoare ar fi fost agresate fizic de către femeia în cauză şi tatal acesteia.
 
Totodată, poliţiştii au stabilit faptul că uşa de acces în incinta grădiniţei ar prezenta distrugeri, care ar fi fost provocate de cele trei persoane.
 
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi distrugere, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea unu procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie legală", se arată într-un comunicat al IPJ Dolj. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările