Ultima fotografie făcută de Liviu Bucăţică înainte de prăbuşirea avionului în Munţii Buzăului. „Drum bun printre îngeri, fratele meu!”

Ultima fotografie făcută de Liviu Bucăţică înainte de prăbuşirea avionului în Munţii Buzăului. „Drum bun printre îngeri, fratele meu!”

Liviu Bucăţică înainte de a se urca în avion                                        FOTO: FB Corina Martin

Liviu Bucăţică, una dintre victimele accidentului aviatic din Munţii Buzăului, şi-a făcut un selfie chiar înainte de a pleca spre Constanţa.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ultima lui fotografie...cu numai câteva minute înainte...”, aşa îşi începe mesajul de adio Corina Martin, sora lui Liviu Bucăţică, una dintre victimele accidentului aviatic produs miercuri, 15 mai, în Munţii Buzăului.

Avionul prăbuşit lângă Nehoiu a decolat de la Ghimbav şi trebuia să ajungă la Constanţa. Cauza tragediei urmează să fie stabilită, dar e posibil ca vremea să fi fost un factor important.

Una dintre victime este omul de afaceri Liviu Emil Bucăţică, de 50 de ani, fratele Corinei Martin, preşedintele Asociaţiilor de Promovare Turistică din România şi proprietara agenţiei de turism Mistral Tours. Alături de Liviu Bucăţică, în avion se mai afla, se pare, un om de afaceri din Cluj, Mihai Covaciu.


„Am fost binecuvântată să am un frate atât de bun, atât de vesel şi de inimos! Nu cred să fie, printre cei ce l-au cunoscut vreodată, oameni pe care să nu-i fi bucurat şi pe care să nu-i fi făcut să zâmbească, vreodată, măcar. De aceea şi avea atât de mulţi prieteni. Pentru mine şi pentru copiii mei, rămăsese scut şi suport. Pentru mama, trei sferturi din suflet. Acum e gol.

Ai plecat nedrept şi mult prea devreme, Liviu! Şi, la fel ca şi cu Tata...nu am apucat să îţi spun, niciodată, că te iubesc. Acesta e păcatul meu. Tu, însă, vreau să ştii, acolo sus, pe unde pluteşti în zbor acum, că am fost mândră şi norocoasă şi binecuvântată să te am pe ţine că fratele meu. De ieri, acest cuvânt păstrează un gol imens în sufletul meu. Dar încă te aud râzând...şi tot mă mai aştept să ne suni de pe undeva şi să ne spui că iar ne-ai păcălit, cu râsul tău molipsitor....

Nu amânaţi cuvintele, mărturisirile, picăturile de suflet către ai voştri. Nu amânaţi nimic, nu lăsaţi nimic. Timpul nu poate fi cumpărat. Timpul nu aşteaptă. Drum bun printre îngeri, fratele meu!”, îşi încheie mesajul Corina Martin.

Liviu Bucăţică, om de afaceri din Constanţa, stabilit în Râşnov, avea 50 de ani.

Pe aceeaşi temă:

Cine este omul de afaceri din Constanţa mort în accidentul aviatic din Munţii Buzăului

Cine e clujeanul mort în accidentul aviatic din Buzău. A fost un om de afaceri activ în domeniul imobiliarelor


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: