Traficanţi arestaţi în Mamaia. Vindeau drogurile într-un club din staţiune

Traficanţi arestaţi în Mamaia. Vindeau drogurile într-un club din staţiune

Arhivă

Cei doi traficanţi au fost prezentaţi în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi care a decis arestarea lor preventivă pentru 30 de zile.

Doi bărbaţi au fost surprinşi în flagrant delict în timp ce încercau să comercializeze droguri de risc şi de mare  risc într-un club din Mamaia.

Traficanţii au fost depistaţi de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. - S.T. Constanţa, în noaptea de 19/20 august, în timp ce ar fi încercat să comercializeze droguri de risc şi de mare  risc, în incinta unui club din staţiunea Mamaia.

„Asupra bărbaţilor au fost descoperite 2 grindere, un cântar, o pipă, o punguţă cu canabis, 74 de comprimate de ecstasy, un pliculeţ cu cocaină, două fragmente de comprimate ecstasy şi 110 grame de haşiş. Toate acestea au fost ridicate în vederea continuări cercetărilor” transmite IPJ Constanţa.

În urmă cu două zile, procurorii D.I.I.C.O.T. au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de cei doi bărbaţi, ulterior fiind emise mandate de arestare preventivă pentru de 30 de zile de către Tribunalul Constanţa.

Pe aceeaşi temă:

Droguri la festivalul din Mamaia. Români şi străini, prinşi cu stupefiante

Şase şoferi prinşi băuţi la volan şi unul sub influenţa drogurilor. Tânărul din Iaşi care consumase canabis a fost depistat la Mamaia


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: