Constanţa: Primarul din Nicolae Bălcescu, protagonistul unui scandal

Constanţa: Primarul din Nicolae Bălcescu, protagonistul unui scandal

Viorel Bălan, primarul comunei Nicolae Bălcescu

Localnicii cer schimbarea primarului comunei Nicolae Bălcescu, Viorel Bălan, după ce noaptea trecută edilul a fost implicat într-un adevărat tărăboi într-un bar din centrul localităţii Dorobanţu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scandalul a izbucnit cu puţin timp înainte de miezul nopţii. Martorii au declarat oamenilor legii că primarul localităţii, însoţit de viceprimarul comunei s-au oprit la barul din localitate unde au consumat mai multe fiole de vin după care au început să facă scandal. Barmanul, Nicuşor Bălan, a declarat oamenilor legii că a fost agresat fizic şi verbal de primar.

„A venit să-mi ia telefonul din mână. Nu i-am dat voie şi m-a lovit“, spune barmanul. Pentru a calma spiritele, Nicuşor Bălan a apelat la Serviciul de Intervenţie Rapidă. Reprezentanţii Postului de Poliţie Nicolar Bălcescu spun că barmanul nu a depus plângere împoriva edilului, care oricum s-a ales cu sancţiune contravenţională pentru deranjarea liniştii şi ordinii publice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările