VIDEO Revolta unui client care a văzut cu ochii lui cum se găteşte în restaurant. „Toţi aerosolii au ajuns în pizza mea”

VIDEO Revolta unui client care a văzut cu ochii lui cum se găteşte în restaurant. „Toţi aerosolii au ajuns în pizza mea”

Pizzerul a fost filmat în timp ce pregăta comanda purtând masca sub nas. FOTO Captură video

Un clujean a postat un filmuleţ în care apare un pizzer care prepară mâncare într-un restaurant fără a purta corespunzător masca. În plus, el susţine că restaurantul era deschis şi în interior, deşi la Cluj, la fel ca şi în alte oraşe din ţară, a fost emisă o hotărâre prin care este permisă doar activitatea localurilor care au terase.

Ştiri pe aceeaşi temă

Deranjat de atitudinea pizzerului, clujeanul l-a filmat şi a postat un filmuleţ pe Youtube. În imagine se vede că pizzerul lucrează relaxat cu masca sub nas, iar cel puţin una dintre mesele din interior este ocupată de clienţi. Filmuleţul a fost făcut şi fost postat pe 16 octombrie, dată la care restaurantele care funcţionează în interiorul clădirilor erau deja închise, conform deciziei autorităţilor locale.

„Restaurant deschis în Cluj-Napoca. Masa se serveşte în interior fără probleme, şi iată cum pregăteşte pizzerul comanda mea plasată online şi plătită anticipat cu cardul. Toţi aerosolii în pizza mea. Ce să mai spui că pe terasa acoperită, legea antifumat nu există, poţi să tai fumul cu sabia. Noi stăm în case şi alţii îşi bat joc de libertatea noastra. Este un focar de infecţie ... pentru profit. Asta am făcut cu pizza”, s-a înfuriat autorul filmării, aruncând la tomberon întreaga comandă. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările