Un clujean a făcut stop cardiac în secţia de votare. I s-a făcut rău, a căzut şi s-a lovit la cap

Un clujean a făcut stop cardiac în secţia de votare. I s-a făcut rău, a căzut şi s-a lovit la cap

Incident la o secţie de votare din Cluj-Napoca. FOTO: Inquam Photos

Un bărbat de 70 de ani a fost dus la Urgenţe de SMURD, duă ce a suferit un stop cardiac într-o secţie de votare. Un pompier aflat în paza secţiei respective i-a acordat primul ajutor şi se pare că i-a salvat viaţa. Procesul de votare nu a fost întrerupt.

„Pe Bulevardul Muncii, la secţia 177, în jurul orei 12.30, unui bărbat de cca 70 de ani îi s-a făcut rău, şi-a pierdut conştienţa şi a căzut, suferind un traumatism la nivelul capului. Un pompier aflat în paza secţiei respective i-a acordat primul ajutor şi a început masajul cardiac extern, după ce a evaluat semnele vitale ale bărbatului şi a constat că bărbatul avea semnele unui stop cardiac”, arată reprezentanţii ISU Cluj.
A fost solicitat sprijinul echipajelor medicale, la faţa locului ajungând o ambulanţă SMURD.
Echipajul sosit de urgenţă a început manevrele de resuscitare, care au reuşit să reporneasca cordul bărbatului. Acesta a fost transportat la spital. Procesul de votare nu a fost întrerupt. 
 
UPDATE 17.30

Barbatul a fost adus în Urgenţe, stabilizat şi investigat. Apoi a fost transferat la Institutul Inimii.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările