Poliţiştii apelează la preoţi pentru informarea bătrânilor de înşelăciunile prin metoda „Accidentul“

Poliţiştii apelează la preoţi pentru informarea bătrânilor de înşelăciunile prin metoda „Accidentul“

Conversaţie telefonică FOTO: IPN

Şeful IPJ Cluj, Mircea Rus, a declarat, miercuri, 6 februarie, într-o conferinţă de presă, că au rugat preoţii să le vorbească oamenilor, duminica, la biserică, ca să nu fie înşelaţi prin metoda ”Accidentul”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii din Cluj au apelat la preoţi ca să informeze vârstnicii legat de metoda „Accidentul“. Preoţii ar fi citit în biserici din judeţ un mesaj prin care se explică cum funcţionează această metodă. 

„Am fost şi la biserică, este o idee foarte bună, prin 2015 am început. Am fost la reuniunea preoţilor din judeţ, le-am explicat situaţia, am făcut un comunicat scurt. La televizor nu se uită, presa n-o citesc, online să fim realişti. Unde merg? La biserică“, a declarat miercuri, 6 februarie, într-o conferinţă de presă, şeful IPJ Cluj, Mircea Rus, potrivit actualdecluj.ro.

Acesta a mai afirmat că suma de 10.000 de euro este una dintre cele mai mici obţinute prin metoda „Accidentul“.

Mai puteţi citi: 

VIDEO Cum au reuşit trei infractori să uşureze de bani o femeie credulă. Au folosit o metodă veche, dar la fel de eficientă ca în urmă cu mult timp

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: