Incendiu la blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj. Institutul nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Incendiu la blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj. Institutul nu are autorizaţie de securitate la incendiu

Incendiul a fost stins înainte ca pompierii să ajungă la faţa locului. FOTO ISU Cluj

Unul dintre panourile de iluminat din blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj-Napoca a luat foc, marţi, 8 decembrie, dat a fost stins de angajaţi până la sosirea pompierilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

 O autospecială pentru stins incendii a fost alertată, în jurul orei 15.30, ca urmare a unui apel primit pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 cu privire la un faptul că un panou de iluminat situat în blocul operator al Institutului de Urologie din Cluj a luat foc.
 
Pacientul aflat în blocul operator a fost mutat, fără a avea de suferit în urma incidentului. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Cluj, Institutul nu are autorizaţie de securitate la incendiu.
 
„Institutul de Urologie nu are autorizaţie de securitate la incendiu. A fost controlat în luna ianuarie 2020, când au fost sancţionaţi cu amendă şi al doilea control a avut loc în luna noiembrie 2020 ca urmare a ordinului primit", au precizat reprezentanţii ISU Cluj.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările