Imaginaţia escrocilor depăşeşte orice limite. Cum sunt păcăliţi oamenii prin metoda „televizorul”

Imaginaţia escrocilor depăşeşte orice limite. Cum sunt păcăliţi oamenii prin metoda „televizorul”

FOTO Captură Facebook / Români în Newcastle şi împrejurimi

Tot mai mulţi români din Marea Britanie au căzut victime unei noi escrocherii. Pe reţelele sociale, oamenii sunt atenţionaţi că riscă să rămână fără bani dacă pică în plasa infractorilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Infractorii din Marea Britanie au descoperit o nouă metodă de a-i păcăli pe cei creduli, iar printre victime se află şi români. Un bărbat din Newcastle a explicat pe Facebook cum acţionează escorcii, păcălindu-i pe cei creduli. Astfel, oamenii sunt păcăliţi să cumpere pentru câteva sute de lire sterline televizoare care în mod normal ar costa 2.000 de lire. Escrocii s-au dat drept angajaţi Amazon şi au fost convingători în multe cazuri, a scris un român care a postat pe grupul de Facebook Români în Newcastle şi împrejurimi. Doar că cei care au cumpărat televizoare de la ei au descoperit că le-au fost vândute televizoare cu ecranele crapate sau sparte.

„Aveti grija, aceste persoane umbla peste tot prin Newcastle si vand televizoare de £1500 - £2000 pe bani putini. Cer cateva sute. Nu cumparati! Pretind a fi muncitori la Amazon sau alte firme si ca televizoarele sunt de acolo, cand de fapt sunt televizoare sparte in cutii.

Anuntati politia daca ii vedeti, sunt cautati de politie", a scris Cristian Călin.
 
Vă mai recomandăm şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările