Fiica unui fost premier a contestat o notă primită la examenul de Bacalaureat. Rezultatul final a luat-o prin surprindere

Fiica unui fost premier a contestat o notă primită la examenul de Bacalaureat. Rezultatul final a luat-o prin surprindere

La nivelul judeţului Cluj au fost depuse aproape 1.000 de contestaţii la Bacalaureat. În urma rezolvării contestaţiilor, au fost înregistrate două noi medii de 10 în plus, faţă de cele trei iniţiale.

Andreea Theodora Dan şi Felicia Andreea Florea, ambele eleve ale Liceului Teoretic „Pavel Dan” Câmpia Turzii, au reuşit să obţină media 10 după soluţionarea contestaţiilor pe care le-au depus. Totodată, după contestaţii, promovabilitatea la Bacalaureat în judeţul Cluj a crescut de la 81,14% la 82,30%, judeţul ocupând tot primul loc pe ţară. 
 
Printre cei care au depus contestaţii s-a numărat şi Patricia Boc, fiica cea mică a primarului Clujului, Emil Boc. Elevă la Liceul Teoretic „Gheorghe Şincai” din Cluj, Patricia a contestat nota 9,8 primită la Istorie însă în urma corectării nota i-a fost scăzută la 9,6. Surpriza tinerei a fost cu atât mai neplăcută cu cât scăderea acestei note a dus şi la reducerea mediei sale, de la 9,73 la 9,66.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: